dimecres, 15 de maig del 2013

Punktrail de Fonollosa (23 km, 900 mts d+)

Resum: millor impossible!

He estat rumiant molt quina frase havia de posar per resumir aquesta genial "cursa", que ja l'any passat va ser espectacular, però que aquest any s'han superat. I dic "cursa" entre cometes, perquè no es una cursa típica amb dorsals i classificacions, on et cobren un paston per una merda de samarreta (a la majoria), aquí la inscripció es gratuita (es pot colaborar a sufragar els costos voluntariament comprant un buff al modic preu de 5€), corres al teu aire, tot i que la sortida es conjunta, i tens tres avituallaments, on no hi falta de res, i butifarra i sorteig de material a l'arribada. Què mes pots demanar? Doncs si, encara mes, solidaritat, ja que es demana que tothom porti algo de menjar pel banc d'aliments del poble!


Jo aquest any he sortit mitja hora abans amb el Jaume Mayor i ens hem parat a l'avituallament del km 18 per animar i donar un cop de ma. Quin espectacle, amb un sofà i tot!


Després de riure una bona estona i hidratar-nos com cal, acabem els 5 kms finals, i anem a menjar la butifarra.

Com molts sabeu, estem organitzant la 1a punktrail de Manresa pel proper dia 10 de novembre, on us espero a tots, corrent o fent de voluntari, i només demano que surti la meitat de bé que aquesta!

Felicitats un cop mes, heu deixat el llisto molt alt!

dimecres, 8 de maig del 2013

Duatló de Sant Fruitós (5+17+2,5 km)

Resum: Un fixe a la meva agenda!

Un any més, i ja van tres (les mateixes que porta aquesta duatló al calendari), cap a Sant Fruitós. La única nota negativa que li poso és que la facin a les 16h de la tarda, sense temps de païr el dinar i amb una calor que espanta.... Abans d´escalfar, ens fem una foto de l´equip (aquest any només som tres).


Comença el primer segment de córrer (4,4 km), i desseguida veig que serà un dia molt dur per culpa de la calor. De totes maneres, tinc bones sensacions, i acabo amb 15´37, a 3´33 min/km, amb el 22è millor crono.


Arribo a la intersecció, i com és habitual en duatlons i triatlons curtes, no em canvio les bambes i vaig molt ràpid. De totes maneres, no aconsegueixo agafar el grup del Pitu del Nat´s, i em quedo amb dos triatletes més, on els relleus no son gaire bons. Al tornar d´Artés, fa molt aire i els hi demano que fem relleus més curts, però abans d´arribar a St Fruitós ens atrapa un grup numerós amb el Xavier Alsina al capdevant. M´hi afegeixo, i acabo els 16 km en 28´20, a 33,9 km/h i el 36è millor crono.


Torno a fer una excel.lent intersecció bici-córrer, gràcies a la meva tàctica de les bambes, i faig els 2,2 km del tercer segment en 8´19 minuts, anant a 3´47 min/km, amb el 26è millor crono, la mateixa posició final de la general. Cal destacar que la parella del Nat´s formada pel Pitu i la Cris, guanyen la cursa per parelles, quins cracks!

Per acabar d´arrodonir el dia, aconsegueixo una foto amb dos dels meus ídols, l´un de muntanya (Agustí Roc), i l´altre de triatlons (Marcel Zamora). Piscolabis amb la familia que han vingut a veure´m, gràcies ninus! Què més puc demanar?