diumenge, 20 de setembre del 2015

Half Sailfish Berga (1900 mts, 90 km, 21 km)

Resum: Segon Half a la butxaca!

El dissabte al matí toca portar el material als boxes. Primer deixo les bambes a la T2 de Berga, on deixarem la bici i iniciarem la cursa a peu, i després vaig al pantà de la Baells a deixar la bici a la T1, on nedarem i agafarem la bici. Com no podia ser d´una altra manera, soc el primer de deixar la bici, a les 11h del matí, just quan obrien...


Diumenge toca matinar i esmorzar aviat per no tenir cap tall de digestió a l´aigua. Arribo al pantà de la Baells a les 7. Em toca aparcar força lluny. Encara és mig fosc i aquests son aquells moments que et planteges què carai fots aquí? Sort que quan comences la triatló tot això s´acaba i no penses en res més... Acabo de preparar tot el material i a les 7h45 entro a l´aigua. No està gens freda. A les 8 comença la triatló. 






Com ja és habitual, em col.loco a la part exterior esquerra per controlar a tothom perquè no se´m tirin a sobre. Nedo molt tranquil tota l´estona i soc capaç de nedar els 1.900 mts sense parar-me una sola vegada. Surto de l´aigua el 181è amb 33´07". Desde l´aigua fins a la bici hi ha massa distància i sense catifa, els peus em queden fets pols. Menjo un troç d´entrepà i un plàtan. Em poso els manguitos, i entre una cosa i l´altre, faig la pitjor transició de tots els que quedaran davant meu (6´26").

Ja estic a la bici. La pujada inicial fins a Berga és bastant dura, però em serveix per entrar en calor. El circuit son dues voltes per Navàs-Casserres-Espunyola-Avià-Berga. 90 kms en teoria (85 km a la pràctica). No havent entrenat tant com altres anys, pensava que se´m faria més llarg. Arribo el 182è amb 2h51´47".


Aquesta transició la faig una mica millor (2´16"). Començo a córrer amb un dolor terrible a les cames, i si continua així, crec que hauré de parar. Que extrany, no m´havia passat mai.... Sort que a la segona volta em deixa de fer mal i puc continuar sense parar-me. Tercera volta i ja queda poquet pel final.


El temps que porto és massa bo pel ritme que porto (al final algú em diu que han sortit 19 kms en comptes de 21...). Acabo el running amb 1h23´52" amb el 110è millor temps. En el global acabo amb 4h49´59" amb el 151è millor temps de més de 600 triatletes que han acabat la Half. Molt content d´haver acabat la meva segona half. L´any que ve farem la tercera!!!!