diumenge, 22 de gener del 2012

Cursa ARCS Súria (12,5 km, 785 mts d+)

Resum: De menys a més!

Quina cursa! Si senyor, aquesta és una d´aquelles curses de muntanya que fan enganxar-te a aquest esport tan fantàstic i tan agraït. Tot i que no es presentava el millor dia, amb un cel gris, fred i poques ganes de córrer, a mesura que passaven els kilòmetres, m´anava sentint cada cop millor, i al final, em va sortir una cursa rodona, acabant amb un sprint apoteòsic amb un crio que no té respecte pels veterans i que volia avançar un lloc després d´haver estat “xupant” roda tota la cursa..... Vinga va, qemli!
Avui tornem a anar plens al cotxe, amb el Jaume Mayor, el Jordi Badia i el Manel Deli. Arribem a Súria i ens trobem al meu cosí Xavi Flotats. Ens fem la foto de rigor (també hi ha molts més coneguts com el Valentí Cots, el Joan Ramon Badia, i altres companys del Nat´s: el Raimon i la Iolanda, el Dani Giner, etc.).


Comencem fent un bucle pel poble per estirar al grup i desseguida comencem a enfilar-nos (començo a troba gust a això d´anar en posicions capdavanteres és fantàstic, ja que t´estalvies molts taps....). Els primers 8 kilòmetres són bàsicament de pujada, amb alguna rampa força dura, i on els entrenos del Collbaix es noten, ja que vaig robant terreny al Jordi Badia i al Valentí Cots que els porto al davant com a referència, fins que en el punt més alt de la cursa, consegueixo atrapar-los.


Fem un bon troç de pista pel meus terreny, i aquí es queda enrere el Valentí. Seguim un grupet de quatre, amb el Jordi Badia al davant, fins que arribem a la part final, on veient que vaig molt sobrat, decideixo atacar al Badia i només em segueix un runner del Fa-sol. És la cursa qüasi perfecte, m´ha sortit tot bé, i de menys a més (normalment és al revés....). Acabo en una bona 27ena posició amb 1h16´24. El Jordi Badia acaba 30è amb 1h16´38, el Valentí Cots el 34è amb 1h18´01, el Raimon Hernàndez el 43è amb 1h19´57, el Jaume Mayor el 44è amb 1h20´17, el Xavi Flotats el 74è amb 1h27´01 i el Manel Deli el 76è amb 1h27´09.
Cal destacar que aquesta era la última prova del circuit ARCS, i tot i haver fallat en una de les quatre proves, he quedat el 39è de 348 participants, que no estamos tan mal! Ah, i el meu club NAT´s, ha quedat el 5è de la general per equips. Felicitats! Especialment al Raimon i la Iolanda...

1 comentari:

  1. JA HEM VIST LA CLASSIFICACIO AL REGIO 7.
    ENHORABONA, PER AQUESTA FANTASTICA CURSA.
    A SEGUIR PER AQUEST CAMI, ES EL BO.
    FELICITATS, MOLTES FELICITATS !!!!!!.
    UN PETO. PARES.

    ResponElimina