diumenge, 18 de març del 2012

Duatló de Sant Fruitós (5km+16km+2,5km)

Resum: Bon estreno de la bici!




Avui el més complicat d´aquesta cursa no era la duresa ni la dificultat, avui es tractava de dinar el més aviat possible, perquè a les 16h ja hagi fet la digestió i no em passés com l´any passat, que vaig començar a córrer i encara tenia els macarrons al coll. Així que sense haver esmorzat gaire, a les 11h em cruspeixo un bon plat d´arròs a la cubana. A les 15h marxo en bici cap a St Fruitós, i així la Montse i els nens poden marxar una mica més tard.
Gran ambient a St Fruitós, amb uns 170 duatletes i una temperatura ideal per mi. Em sento molt bé, tot apunta que avui disfrutaré molt. Abans de començar, les fotos de rigor, amb els del meu club i amb l´amic Jordi Badia.




La cursa comença puntualment a les 16h, amb 5 km corrent, sector clau per optar a bones posicions finals, ja que com més endavant acabes, més possibilitats de poder-te enganxar amb un dels grups capdavanters de bici (en els duatlons sprint es val “xupar” roda). Per sort, a mi em va perfecte, tinc bona sortida i el córrer se´m dona millor que la bici. Faig els 5 km corrent en 15´49 (25è millor temps).



Arribo molt bé, i faig la transició a la bici cagant llets, fent ús de la meva tàctica de no canviar-me les bambes en els sprints, utilitzant els calapeus de tota la vida. Fa força vent i per sort em puc agafar en un grupet de 4-5 duatletes.



Vaig en el tercer grupet darrera del Xavi Llobet, que va en solitari al capdavant. Tenim un màquina al grup que va molt fort i ningú és capaç de rellevar-lo (jo ho he intentat un cop i ja n´he tingut prou; fa massa vent, i a més a més, a la que faig un sobreesforç, se´m pugen els bessons). Al veure la classificació em dono compte de la velocitat que hem portat. Fem els 16 km de bici en 27´15 a una mitjana de 35,2 km/h i consegueixo el 14è millor temps, INCREIBLE! Si no ho veig, no m´ho crec! Suposo que les classes de spinbici funcionen. Torno a fer la transició amb temps récord i faig els 2,5 km corrent en 8´01 (23è millor temps).



Acabo la duatló el 21è (de 170 duatletes), amb 51´06, 4 minuts menys que l´any passat. Estic molt i molt content! Ah, i com que aquest any ja soc veterà, he acabat el 5è de la meva categoria... El Jordi Badia acaba el 40è amb 54´09

2 comentaris:

  1. MOLT BE NANU. ES NOTEN ELS ENTRENAMENTS.
    ANIMS QUE EN LA CATEGORIA DE VETERANS
    NO TROBARAS TANTS "CANYEROS". UN PETO.

    ResponElimina