dimarts, 8 de maig del 2012

Cursa Punktrail de Fonollosa (23 km i 1150 mts d+)

 Resum: MOLTES GRÀCIES!!!!!









No soc dels que tinc gaire nervis abans d´una cursa, però en aquesta encara menys, doncs es tractava d´una trobada entre amics, on el més important no era la cursa, sinó la resta: bon ambient, riure, fer esport per un recorregut genial, recollir aliments pels més necessitats.... I tot això amb inscripció GRATUÏTA!

Em passa a buscar el Jordi Badia i anem cap a les Torres de Fals (Fonollosa), i allà ens trobem com a casa. D´entrada, uns quants "sonats" han fet la cursa a l´inversa, per tornar-la a fer amb la resta, entre ells uns quants koales (Sergi, Roger i Manel), com no! També hi ha el Juanje i el Dani del Nat´s; la colla de l´Enric Serrat, Jordi Grané, David Joan i Cristian; el Lluis Rafart (a la foto), uns quants del Callús (Barrufet i cia), etc , etc, etc.... L´inici de la cursa, amb els trabucaires, és ben diferent a la de qualsevol cursa, i sembla que sigui neutralitzada. Denota que serà una cursa especial, i no per això menys dura que qualsevol altra: al segon quilòmetre de cursa ens trobem amb aquesta "pujadeta" (espectacular foto amb tots els corredors enfilant amunt):


Quin circuit que ens esperava! Ple de corriols, i un dels més trenca-cames que he fet. Si senyor, felicitats als que heu parit aquest circuit, es nota que sou de l´ofici! En quant a la cursa, només dir que el Jordi Badia es va escapar cap al quilòmetre 8 i vaig anar molts quilòmetres amb un grupet fantàstic (foto), amb el David Patán, amb qui vaig tenir una llarga conversa parlant de la marató de Barcelona (vem entrar amb 30 segons de diferència, sense conèixe´ns de res, quina casualitat! 



Al final, després de perdre´ns només un cop, em van sortir uns 24,3 km amb 2h19´, un molt bon entreno, de cara al pròxim REPTE, ara si, la marató de muntanya de Zegama, al País Basc, el proper dia 20 de maig. Butifarra i cerveses (si, si, també gratuites) i cap a casa. No puc acabar la crònica sense abans donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquesta cursa: Ajuntament de Fonollosa (amb el gran Ivan al capdavant), Koales (Raul i Jordi especialment), Correnits, i a tots els col.laboradors! Ara només falta animar als altres Ajuntaments del Bages perquè s´animin i algú prengui el relleu a Sallent i Fonollosa, i poguem fer la 3a punktrail!

3 comentaris:

  1. CONTINUA COM ARA, TAN ESPORTIU I OPTIMISTA
    LA FAMILIA ESTA ORGULLOSA DE TU. UN PETO.

    ResponElimina
  2. Gràcies per fer-me partícep de la teva crònica. Un privilegi. Sort a Zegama. Que la disfruteu. Lluís.

    ResponElimina
  3. Bona cursa, gran crónica i millor gent el que vaig viure a la Punk Trail. Salut!

    ResponElimina