diumenge, 19 d’octubre del 2014

Cursa Emboscats - Campionat Maqui (14km i 850 mts d+)

Resum: Et trobava a faltar, trail!

Tot i no haver entrenat practicament res desde fa dies per culpa de la maleida esquena, les ganes de tornar al meu habitat natural, fan que vagi a aquesta cursa trail a Palà de Torroella. Passo a buscar al Jaume Mayor per Santpedor i arribem 1 hora abans. Això no es com les triatlons i cal poca preparacio, i per tant tenim temps de tot. Moltes cares conegudes, això m'agrada. També hi ha la Gemma Navarro i la Cris Millà del Nat's.


Puntualment, a les 10h, comença la cursa. 2 kms de baixada per carretera y pista ample, que serveixen per estirar el grup, ens porten a l'entrada d'uns corriols espectaculars. Feia temps que no disfruto tant! Realment es en aquests moments que em dono compte que es l'esport on mes disfruto mes, amb diferència, de tots els que arribo a practicar (curses d'asfalt, kms verticals, duatlons, triatlons, marxes ciclistes, etc), tot i que soc conscient que no podré practicar-lo durant molts anys mes per culpa de l'hernia discal, i un sentiment de tristesa invaeix el meu cos al mateix temps.

La cursa te de tot: pujades i baixades fortes i no tan fortes, sobretot corriols, però també pistes forestals, forapistes, i fins i tot ens fan creuar el riu Cardener, amb aigua fins als genolls (sort que era cap al final i no feia fred...). Es la primera edicio, i crec que aquesta cursa te molt futur. Felicito a la organitzacio. Com a unica cosa negativa, posarem que les cintes eren negres, per culpa del patrocinador, i no es veien gaire.


Bones sensacions en tot moment, i adelantant molta mes gent que no pas a l'inreves. Acabo la cursa amb 1h20', amb el 24è millor temps de 125 arribats. El Jaume arriba 3' mes tard, amb el 35è millor temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada