dimarts, 7 d’abril del 2015

Triatló d´hivern de la Molina

Resum: Nova modalitat de cursa al curriculum

Diumenge de Pasqua espectacular, amb fred però amb un sol radiant. L'Asier m'acompanya en cotxe fins a Puigcerdà (1.100 mts), on comença la triatló. No som gaires valents (uns 70 aprox), el Sebastià Catllà entre ells. 


Donen la sortida a les 9h35, amb 5' de retard. Primer toca l'aproximació al poble de la Molina (1.500 mts) en btt: sortida neutralitzada pels carrers de Puigcerdà fins al poligon industrial, agafem cami cap a Queixans i pista forestal de pujada continua durant uns 10 km fins 1.600 mts; planegem uns kms i finalment fort descens fins a la T1. Aquí toca posar-se les bambes i correr per uns camins molt xulos fins a l'estació de ski de la Molina (1.700 mts). En aquest sector faig el primer gran error: només tinc un casc i es obligatori per la bici i el skimo, per tant, em toca portar-lo a sobre tot el sector de run.... Realment, la llogistica d'aquest tipus de cursa es molt feixuga (bici, skis, botes, pals, bambes de bici i correr, etc). La T2 està al costat mateix del tubbing, on hem anat tantes vegades. Allà hi ha la Montse, els nens, i l'Anna, Asier, i nenes. Em poso les botes i skis, aprofito per hidratar-me, i començo a pujar. 


Aquí faig el segon error i aquest es greu, doncs amb les presses no m'he cordat bé les botes i ho pagaré molt car, doncs em surt una butllofa important i els ultims 30' han sigut horrorosos... L'Asier em vol acompanyar i ha començat uns segons abans i em costa molt agafar-li metres. No es fins a la pala mes dreta que no l'atrapo i anem junts fins a l'arribada, a dalt de la Tossa d'Alp (2.500 mts). Aquest sector se'm ha fet molt llarg; de fet, es una triatlo per esquiadors de muntanya sobretot. 
Acabo amb un total de 3h11' (el 18è a la general). 
L'any que ve repetirem!

1 comentari:

  1. Això es molt dur, i mès si hi han problemes de nyafres. Enhorabona pel lloc i el temps.Com dius l'any que bè a superar-ho campiò.

    ResponElimina