dissabte, 20 d’agost del 2016

Cursa Dream Runners Puigcerdà (15-08-16)

Resum: Recollint els fruits del entreno de la marató

Quina casualitat, la cursa és un dilluns, i a l´entreno de la marató, els dilluns toca 10 km a 4'30"/km. Estem de vacances a Bellver de Cerdanya, o sigui que no he de matinar. A les 8h30 marxo de Bellver, aparco el cotxe a l´estació de tren i pujo corrent tot escalfant. La sortida és al passeig del darrera del llac. Hi ha moltíssima gent, però no conec a ningú. 


La cursa comença amb 5 minuts d´endarreriment. Temperatura ideal per córrer. Tinc l´objectiu de baixar de 40 minuts, però no he mirat el recorregut, i la primera sorpresa és que al km 1 ens fan baixar a l´estació de tren. Pels que no ho coneguin, Puigcerdà està situat a dalt d´un turó, o sigui que, tot el què baixem, ho haurem de pujar.... I efectivament, després d´un parell de kms en pla, toca una llarga pujada. Sort que a la baixada he fet una bona apretada, i si puc mantenir-me una mica per sota de 4'/km, aconseguiré baixar de 40 minuts. Ja estem cap el km 5, i toca una bona sèrie de 5 km. Per aquí veig al David Joan que està estiuejant a Puigcerdà, i ha vingut a fer-me fotos i animar-me; moltes gràcies!!!!



Crec que ho aconseguiré! Em sento bastant bé, i crec que les 3 setmanes d´entreno de la marató, estan donant els seus fruits. Arribo dels primers amb 39'45" (15è a la classificació general, d´un total de 445 persones). Molt i molt content, ja que no era fàcil baixar de 40' en aquest circuit. Seguim sumant cap al somni americà! ;-)

1 comentari: