dimecres, 8 de març del 2017

Mitja marató de Barcelona

Resum: No ha pogut ser...

Avui he quedat amb el Javier Curiel i el Victor Almirall de la feina. Feia dies que ens havíem marcat l´objectiu de baixar de 1h24' amb el Javier, i fer MMP en mitja marató. 

Arribo a Barcelona a les 8h, quedo amb el Victor i el Javier a Arc de Triomf i escalfem una mica (ens trobem al Romà del Vintró) i ens fem la foto de rigor.


Anem al calaix de sortida i a les 9h comença la cursa. La temperatura és molt bona per córrer, però fa una mica de vent. Tot i sortir molt endavant, el primer quilòmetre és molt lent per culpa de la quantitat de gent que hi ha, i els impresentables que es colen i van a pas de tortuga... A partir del km 2 el grup ja es va estirant, i podem anar junts. Anem per sota de 4' el km, i desseguida veig que no vaig còmode, fins que al km 7 s´escapa el Javier, i amb prou feines aguanto els 4' per km....

Veient que no podré conseguir l´objectiu d´avui, intento no perdre massa temps i fer un temps prou digne. Al final, patint bastant, arribo amb 1h25'51 (lloc 833 de 15.000 arribats). Nota: amb aquest temps no hagués quedat primer ni a la categoria de mes de 60 anys.... tela!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada