dilluns, 1 de gener del 2018

Sant Silvestre d´Avinyó (10 kms i 220 mts d+)

Resum: Bon Any 2018!

Feia massa anys que anava a la cursa dels Nassos de Barcelona, i trobava a faltar aquesta cursa, que l´havia fet en diverses ocasions. És una forma genial d´acomiadar l´any! S´ha de dinar d´hora per païr, i cap a les 15h marxo cap a Avinyó. Aparco, vaig a buscar dorsal i escalfo una mica. Quedem amb els runners del Nat´s per fer-nos la foto de grup.


La cursa comença a les 16h en punt. Intento anar al grup capdavanter, per evitar els típics taps a l´arribar al corriol. Anem molt ràpid, a uns 3´30"/km. Arribem al corriol i comencem a pujar. Adelanto al Ramon Torné, vaig molt fort, però no és normal, algo li passa. El recorregut és molt guapo, molt trenca-cames, com a mi m´agraden. 


Continuo adelantant corredors, i en l´últim km també adelanto a un veterà de Cervera, ja que em pot prendre el podi de veterans. Arribo amb 50´03", en la 16a posició absoluta (d´un total de 155 corredors arribats). Molt content pel fruit dels entrenaments de les darreres setmanes. La llàstima és no donen cap premi pels 3 primers veterans, per un cop que guanyo....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada