dissabte, 6 d’agost del 2011

Triatló sprint de la Molina (750 mts + 20 km + 5 km)

Resum: menys dura del què em pensava


L´horari d´aquesta triatló permet aixecar-se a una hora decent i anar-hi amb la familia, sobretot nosaltres que estem fent les vacances d´estiu a Bellver de Cerdanya. Agafo totes les coses que calen per fer una triatló, que no són poques i que han sigut preparades meticulosament el dia abans, i marxem cap a la Molina.


Allà ens trobem a la familia Serracanta, i a un altre atleta del Nat´s, l´Ivan Garcia.



Deixem les bicis a boxes i em poso el neoprè i em tiro a l´aigua per escalfar una mica i sobretot, treure´m els nervis de sobre (sort del neoprè, ja que l´aigua està força freda...). La sortida del tram de natació es fa desde l´aigua, i com no podia ser d´una altra manera, els cops de peus i mans són molt freqüents, tant que no aconsegueixo agafar el ritme de respiració i fins que no arribo a la meitat del llac, vaig fatal, empassant-me bastantes glopades d´aigua (almenys aquesta és més bona que la del mar...). La segona meitat del llac la faig molt bé i em sento perfecte, i surto de l´aigua en uns 12 minuts, en el lloc 40, no està gens malament per un novato com jo a l´aigua.



Vaig una mica marejat, m´assento a terra per canviar-me i posar-me les sabatilles de bici i el casc . Sento a la Montse que diu que molts atletes han sortit marejats i diuen que és culpa de l´alçada (estem a 2.000 mts sobre el nivell del mar).



El tram de bici consisteix en tres voltes a un circuit molt variat, ja que té de tot: trams tècnics, asfalt i fortes pujades, on el canvi automàtic em dona molts problemes. Tot i així, em sento molt còmode i no pateixo gaire en els trams tècnics, adelantant més gent dels que m´adelanten a mi. Acabo el tram de bici en poc més d´una hora, amb el 39è millor crono del sector.



Comença la part que més m´agrada de la triatló, sobretot d´aquesta que és de muntanya. Seran dues voltes a un circuit força trenca-cames, dels que m´agraden a mi. Prova d´això és que adelanto bastants corredors i no m´adelanta ningú, i acabo amb uns 21 minuts, amb el 23è millor crono del sector.
Al final, acabo el 38è de 138 corredors, amb un temps total de 1h35´35, molt content i amb molt bon sabor de boca.

1 comentari:

  1. FELICITATS, EL MES IMPORTANT ES QUE HO FACIS DE GUST I AMB IL-LUSIO.
    BONES VACANCES. PARES.

    ResponElimina