dimecres, 15 de maig del 2013

Punktrail de Fonollosa (23 km, 900 mts d+)

Resum: millor impossible!

He estat rumiant molt quina frase havia de posar per resumir aquesta genial "cursa", que ja l'any passat va ser espectacular, però que aquest any s'han superat. I dic "cursa" entre cometes, perquè no es una cursa típica amb dorsals i classificacions, on et cobren un paston per una merda de samarreta (a la majoria), aquí la inscripció es gratuita (es pot colaborar a sufragar els costos voluntariament comprant un buff al modic preu de 5€), corres al teu aire, tot i que la sortida es conjunta, i tens tres avituallaments, on no hi falta de res, i butifarra i sorteig de material a l'arribada. Què mes pots demanar? Doncs si, encara mes, solidaritat, ja que es demana que tothom porti algo de menjar pel banc d'aliments del poble!


Jo aquest any he sortit mitja hora abans amb el Jaume Mayor i ens hem parat a l'avituallament del km 18 per animar i donar un cop de ma. Quin espectacle, amb un sofà i tot!


Després de riure una bona estona i hidratar-nos com cal, acabem els 5 kms finals, i anem a menjar la butifarra.

Com molts sabeu, estem organitzant la 1a punktrail de Manresa pel proper dia 10 de novembre, on us espero a tots, corrent o fent de voluntari, i només demano que surti la meitat de bé que aquesta!

Felicitats un cop mes, heu deixat el llisto molt alt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada