dilluns, 21 de juliol del 2014

Triatló de la Vila-Barcelona (750m + 20km + 5km)

Resum: Cada cop millor!

Madrugon al canto sortint a les 6h de casa per anar a Barcelona a fer un sprint (crec que sent distància curta es podia haver fet mes tard). Quedo amb l'equip del gimnàs on vaig a nedar als migdies, desde que treballo a Barcelona (Asme Vintró). Son 8: Romà, Miquel, Albert, Jordi, Victor, David, Paco i Joan. Baixem junts al Port Olimpic, deixem la bici a boxes i fem les fotos de rigor, tot esperant el nostre torn de sortida (a les 8h surten els pros, després les noies i a les 8h25 nosaltres).


Donen la sortida tot xerrant amb els companys i sortim al mig de tot el peloton, quin error! Tinc molta gent als costats i al darrera, i no puc canviar la posició sense perdre molt temps. Total, que les osties son frequents i no consegueixo agafar un bon ritme, inclús agafo flato per primera vegada a la natació. Resum: surto de l'aigua amb més de 14 minuts, en la posició 252.

Faig la primera transició el més ràpid que puc (1:34) i començo a pedalar. En Romà es posa a roda (hem sortit junts de l'aigua per casualitat). Anem adelantant gent, fins que al km 3 o 4 ens adelanta una makina i ens fotem a roda. El tio va com una moto, i cada 5 minuts fot un sprint per desenganxar a tots els "xupa-rodes". Ho aconsegueix amb tots, menys amb mi, jejeje (bé, a ell segurament no li faria cap gracia...). Resultat: mitjana de 44,4 km/h amb el 66è millor crono (de 1500 triatletes). Espectacular!


Torno a fer una bona transició (1:33) i començo a córrer amb bones sensacions. El sol apreta i fa força calor, però a mi ja em va bé. De fet, no m'adelanta ningú en tot el recorregut i faig els 5 km en 20 minuts clavats (el 121è millor crono). 



Al final, acabo la triatló amb 1h04'21", el 91e de la general (de 1500), i el 10e de la meva categoria. No està gens malament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada