dilluns, 29 de desembre del 2014

Cursa ARCS St Joan (17 km i 800 mts d+)

Resum: Tornem a la muntanya dignament!

Feia temps que no anava a una cursa tot sol (el Jaume Mayor està lesionat). L´avantatge d´aquestes curses del circuit ARCS és que son a les 10h i aprop de casa, per tant, no cal matinar. Arribo a les 9h15, recullo el dorsal després d´una bona cua (cosa a millorar) i escalfo motors. Fa fred però no tant com altres anys.


Comença la cursa puntualment i aviat veig que avui hi ha molt ferro. Les sensacions són bones. Fem l´aproximació al Collbaix i agafem el camí de ronda del Collbaix cap al pedregar. Enfilem cap a la corda i baixem a travessar la carretera de Fonollosa. La baixada patina molt i tinc problemes per mantenir-me dret. Soc molt conservador i a les baixades m´adelanta molta gent. Ara toca enfilar el primer cim (el Moncunill). Sort que a les pujades recupero forces llocs.


Tornem a travessar la carretera de Fonollosa i pugem el meu Collbaix (per la obaga). La última baixada pateixo molt, doncs se m´han carregat molt els quadriceps. Però ja queda poc i ho dono tot. Arribo molt satisfet, amb 1h43´, el 40è a la general de 200 arribats (el 12è de la meva categoria).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada