diumenge, 4 de maig del 2014

Triatló sprint de Sitges (750+20+5)

Resum: Continuem millor a la bici....

El dissabte rebo un correu de la Federació dient que es faran dues sortides, una a les 9h30 i una a les 11h, i que jo ho faré a les 11h. Jo ho prefereixo, doncs com que vindrà la familia, podrem llevar-nos mes tard. El què no sabia es que hem d'entrar a boxes a deixar la bici igual que els que surten a les 9h30, no ho entenc...
Total, que toca matinar i a les 8h15 ja soc a Sitges per entrar la bici a boxes. Tinc temps per veure la primera sortida i sobretot d'aburrir-me molt (2h30 esperant).


Finalment arriba l'hora i 10 minuts mes tard del previst comencem a nedar. La temperatura de l'aigua es de 15 graus i el neoprè es obligatori. El mar està una mica mogudet i empassar-me aigua se'm fa inevitable. Però el pitjor encara havia d'arribar: la primera boia de gir està a uns 200 mts i les osties eren previsibles. Això es la selva, la llei del mes fort, i guanya la posició qui mes osties fot, es inhumà! No m'acostumaré mai a aquest estrés... Surto de l'aigua, miro crono: 13 minuts, està molt bé! Començo a baixar la cremallera per treure'm el neoprè. Merda! Es queda encallada i no baixa... Abans d'entrar a boxes demano ajuda al públic i tampoc poden. Finalment, amb estripada inclosa, aconsegueixen fer baixar la cremallera, entro a boxes per agafar la bici. He perdut 2 minuts i he acabat amb 15'11" (el 189è d'aquest parcial).


Surto amb la bici a tota makina amb la mala llet que m'ha entrat, i començo a adelantar a gent. Alguns agafen roda, i finalment fem un grupet de 5 o 6, que fem relleus continus. El sector de bici son 3 voltes a un circuit de 6 km, que amb l'enllaç de boxes fan un total de 20 kms. Acabo amb 34'43" (el 110è millor parcial).

Per últim, toca el tram de córrer, que son dues voltes a un circuit pel passeig del mar (5 km en total). El faig amb 20'30" (el 150è millor parcial), i acabo la triatló amb un total de 1h10'24" (el 138è de la general, de 500 triatletes) i el 17è a la classificacio de veterans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada