dilluns, 14 de juliol del 2014

Punktrail de Salelles (23 km, 900 mts d+)

Resum: No tinc paraules....


M'havia marcat aquesta "cursa" com un objectiu, per comprobar com anava la recuperacio dels isquios, doncs porto mes d'un any amb aquesta lesio i el mateix temps sense fer mes de 10-12 km.
Sopem d'hora i marxo tot sol cap a Salelles (no vull tenir cap tipus de pressio ni compromis amb ningu alhora de triar el recorregut llarg o curt, en funcio de com respongui la lesio). Allà em trobo molts coneguts, com no podia ser d'una altra manera havent organitzat la punktrail de Manresa... També hi ha en David Joan, un ultraman consolidat, i desseguida penso que pot ser un bon company de cursa, doncs em fa por sortir com fa dos anys enrere, abans de la lesio, i prefereixo un ritme mes baix.


Després del brifing de l'amic Pep Gras, es dona la sortida a les 21h45, encara amb claror de dia. Anem un grupet amb el David Joan, David Griera i un amic seu. El ritme es molt bo, i començo a disfrutar dels camins i corriols tot fent-se fosc, fins que hem d'encendre els frontals.


A partir d'aqui, ho explicare amb poques paraules: excelent marcatge del recorregut (impossible perdre's tot i sent de nit), bona companyia, vistes nocturnes espectaculars, bon temps, avituallaments brutals, especialment el segon, que es veia d'una hora lluny...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada