diumenge, 7 de setembre del 2014

Triatló Olímpic de Banyoles (1500m+40km+10km)

Resum: Millor crono en un olímpic!

Marxem tota la familia cap a Banyoles amb la incertesa de si plourà o no... Arribem a les 14h i em començo a trobar als companys del gimnàs Vintró de Barcelona, amb qui entreno als migdies.


Deixo la bici a boxes i ho preparo tot per intentar fer unes bones transicions. Anem caminant cap a la sortida de l´aigua (sense dubte és un aspecte a millorar, ja que has de caminar descals més d´un quilòmetre). De camí cap allà, em trobo al Pitu i l´Edu del Nat´s.


Donen la sortida puntualment a les 15h30 (per primer cop surtim desde fora l´aigua). L´aigua està a 24ºC i el neoprè no està permès. Em situo a l´esquerra del tot per tenir controlat a tothom i que no se´m tirin a sobre, tot i que soc conscient que faré més metres que ningú.... Nedo molt còmode tota l´estona (potser massa i tot), i acabo els 1500 mts nedant amb 27´55", sortint de l´aigua en el 209è lloc de la general.


Agafo la bici, se´m trenca la goma d´una sabatilla i no puc fer una transició gaire ràpida. Es formen grups de molts triatletes, i això provoca moments de força perillositat (intento anar sempre al davant de tot). Faig qüasi tot el recorregut amb un bon company de fatigues: en Jaume Morros. Acabo els 40 km de bici amb 1h10´56", amb el 122è millor temps (33,83 km/h de mitja).


Un cop a dins dels boxes, quan em faltaven 5 metres per deixar la bici, em descordo el casc i una jutgessa estúpida em crida l´alto i em fa cordar el casc. Després de discutir-me amb ella, em cordo el casc i deixo la bici. Surto de boxes amb la jutgessa mirant-me a to amenacedor i provocant-me, i ho aconsegueix, doncs li reponc demanant-li què carai mira..... No se si m´haurà desqualificat, però m´és igual, ja que no guanyaré pas.... Tot i començar amb força flato, em sento molt còmode corrent, sense mal d´esquena i sense molèsties als isquios. Aquest és el millor segment, doncs és on em sento més còmode i tinc a la familia animant. Acabo els 10 km corrent amb 44´41" amb el 143è millor temps. Al final, aconsegueixo el meu millor crono en una triatló olímpica amb 2h23, el 129è a la classificació general d´un total de 570 triatletes acabats (15 minuts menys que fa 3 anys....).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada