dimecres, 1 d’octubre de 2014

Triatló olímpic de Gavà (1500m+40km+10 km)

Resum: Final de temporada espectacular!


L'unic punt negatiu es el madrugon que hem de fer per començar a nedar a les 8h. A les 6h quedo amb el Jordi Badia i el David Turull. Arribem a Gavà a les 7h i entrem tot el material a boxes. El d'avui es molt gran i llarg, i es molt important pendre bé les referències alhora de buscar la bici quan surts de l'aigua.


Hi ha 5 sortides pel triatló olimpic. El Badia surt a la primera (amb els bons), jo i els companys del gimnas de Barcelona a la tercera, i el Turull surt dels últims perquè fa la sprint. Està nuvol, però no plou, i el mar sembla tranquil, però ja ens avisen que hi ha mar de fons i corrents marines...
Amb deu minuts de retard surten els primers, després de 5 minuts la segona sortida i 10 després la nostra. Tenim 10 minuts per veure com els primers neden mar endins, fent unes ziga-zagues força importants. No hi ha grans onades, però notes les corrents perquè tan aviat estàs molt aprop dels triatletes del voltant, com estàs força lluny. A la última boia de gir, veig per casualitat que tinc en Romà al costat, i el segueixo fins l'arribada, doncs nedem més o menys igual. Miro el rellotge i veig que hem fet 32'18". No pot ser! Si a Banyoles, amb aigua dolça i sense neopre, vaig fer 5 minuts menys... Impossible! Al final de la triatló sento algú que diu que l'organitzacio ha reconegut que el mar de fons ha mogut la boia del fons i han sortit uns 2100 mts, i tothom ha fet temps dolents (jo he fet el 68è millor temps, no està gens malament).Faig una bona transicio i agafo la bici. Em sento molt bé i desseguida fem un grupet molt maco, on hi ha relleus constantment, sobretot un parell, que deuen estar fent la triatló de relleus i van a sac. Ho dono tot! Arribo amb 57'26" i el 58è millor crono (quasi a 42 km/h, impressionant!).

Torno a fer una bona transicio i em poso a correr a bon ritme, però no tinc gaire bones sensacions. Son dues voltes de 5 km, i a la segona volta m'adelanta el Xavi del gimnas (ell fa la primera volta) i no soc capaç de seguir-lo. Arribo amb 41'09", el 72è millor temps (per primera vegada, el parcial de correr es el pitjor de les tres disciplines).
Molt content d'haver arribat el 43è (de mes de 500 triatletes), amb 2h16'22", el meu millor temps en un triatló olimpic! Final de temporada de triatlons i a pensar en nous reptes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada