dilluns, 1 de desembre de 2014

Cursa de muntanya Bell Race (15 km, 700 d+)

Resum:  Fang per aburrir!

Cap de setmana Passat per aigua, plovent desde divendres a bots i a barrals, però com que ens agrada la marxa, el diumenge em llevo, passo a buscar el Jaume Mayor i cap a l´Hostal del Camp hi falta gent… Plou una mica just abans de començar, però just abans de l´inici para de ploure i ja no plourà més en tota la cursa.


Els dos primers kms trancorren per pista i els bassals es poden esquivar fàcilment, però quan comencem els corriols, el fang i les patinades es fan inevitables. Agafo un bon ritme, amb un grupet de 4 o 5 més (el Jaume segueix molt a prop), fins que cap a la meitat de la cursa ens equivoquem de camí i hem de retrocedir mig quilòmetre. Això em trenca totalment, i a partir d´aquí, tinc feines per seguir al Jaume, que s´ha posat a davant aprofitant que ens hem equivocat. La foto següent ho diu tot:


 Les baixades se´m fan llargues i les rectes eternes. Agafo una “pàjara” com feia temps que no em passava. Em quedo sense forces i encara puc donar gràcies d´haver acabat darrera el Jaume, en la 46è lloc de la general (de 168 arribats), amb 1h21´45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada