dissabte, 31 de gener del 2015

Cursa ARCS Súria (12,5 km i 1000 mts d+)

Resum: Bon entreno de cara la Montserrat skyrace!

Repetim la mateixa película de fa 15 dies, amb els mateixos protagonistes. (el Jaume Mayor encara està lesionat). Passo a buscar el David Turull i anem a Súria. Fa sol i bastant fred, i malgrat les previsions de fort vent, no en fa gaire, de moment.

Escalfem una mica i anem cap a la sortida. A les 10h comença la cursa puntualment. Collons, sembla que s'acabi el Món i sembla més aviat una cursa de 1500 mts (anem a 3´30/km). Tothom vol agafar llocs capdavanters per evitar taps. Pugem al castell i vaig passat de revolucions; decideixo afluixar per no trencar motor...

De seguida comencem a pujar, i collons com puja!!! Ja no me'n recordava, ja que l'any passat no la vaig poder fer perquè estava lesionat. Com pot ser que en un lloc com el Bages (sense contar Montserrat), es puguin fer 1000 mts de desnivell positiu en poc més de 12 km? Impressionant!!! 

Bona pujada, a bon ritme, i baixada discreta, tot i que millorant, em continua adelantant massa gent. Arribo amb 1h13´29", el 48è de 200 arribats. El David arriba amb 1h52´57", el 121è. Bon entreno per estar a tope el més de març a la Montserrat Skyrace!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada