divendres, 23 de desembre de 2016

Cursa ARCS St Joan Vilatorrada (17 km i 800 m d+)

Resum: Bones sensacions també al trail!

Recent iniciada la temporada de trail, ja que fa quatre dies que he acabat la marató de NY, i sense haver pogut entrenar gaire, avui comença un dels circuits de trail running que més m´agraden: el circuit ARCS. Ja és costum que la primera cursa sigui precisament a de Sant Joan de Vilatorrada amb el meu Collbaix del cor, on tantes i tantes vegades he pujat entrenant.

Doncs sense saber massa bé com m´anirà, i quines sensacions tindré, em presento el diumenge a les 9h15 a St Joan, recullo el dorsal (de roba per poder-lo reutilitzar a les següents curses) i l´obsequi (una tovallola que m´anirà de perles per tenir-la al cotxe), i saludo a tots el “clàssics” com jo, que cada any ens anem veient per aquestes curses de trail.

La cursa comença puntualment a les 10h. L´inici no té res a veure amb una cursa d´asfalt, i tothom està parlant i gaudint del bon ambient, on el de menys és la cursa, sense nervis ni empentes; això si, quan es dona la sortida, sembla que estiguem en una cursa de 1500 mts…. Encara no portem 1 km, i ja veig el nivell que hi ha. Cada vegada hi ha menys gent, amb més nivell. 


El recorregut me´l conec perfectament, ja que a part de transcórrer per on entreno habitualment, la setmana passada vaig fer tot el circuit amb el Sebas i el David Joan. La cursa és rápida, sense fortes pujades i baixades, i bastant trenca-cames, com a mi m´agraden. Cap al km 14 m´adelanta la primera noia, al començament de la baixada del pedregar; com va la noia: volant! Se´m fa imposible seguir-la.


 Arribo amb molt bones sensacions, amb 1h37’30”, amb el 37è lloc a la general (de 150), i el 10è veterà (fa uns anys, amb aquest temps, quedava entre els 5 primers de veterans…).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada