dissabte, 28 de gener del 2017

Cursa 2 Turons (21 km i 800 mts d+)

Resum: M´encanten les curses de muntanya d´hivern

Passo a buscar l´Efren per casa seva i anem a Moià. Hem estat estudiant diferents curses que es feien avui (ARCS St Vicenç, 5 cims, etc…), però finalment ens hem decidit per la 2 turons de Moià, i la veritat és que no m´arrepenteixo gens. Arribem a Moià, aparquem anem a buscar els dorsals. Fot un fred que pela, i ens anem a refugiar a un bar. Ens canviem al cotxe, escalfem una mica i anem cap a sortida. Fem les fotos de rigor (també em trobo a la Gemma del Nat´s).


  
La cursa comença a les 10h, força puntual. Els primers metres son per estirar al grup, com sempre. L´Efren surt com una fletxa, i no el puc pas seguir. M´ho prenc com un entreno de qualitat, ja que ahir vaig sortir en bici i em noto una mica carregat. Cap al km 4 o 5, veig a l´Efren no gaire lluny. Estem en el terreny que m´agrada (pujadeta), i apreto el cul. Aconsegueixo atrapar-lo i posar-me al davant. Les sensacions son molt bones, però no se si podré aguantar aquest ritme…


Estem tota l´estona adelantant-nos, ell a la baixada i jo a la pujada. Els últims kms son de pujada i aprofito per treure-li una distancia prudencial per poder arribar a la última baixada amb poques possibilitats que m´atrapi, però quan falten 500 metres per arribar, el tio que anava al meu davant s´equivoca i jo al darrera d´ell, fins que 100 metres més enllà em dono compte i donem mitja volta. Però és massa tard i veig com l´Efren passa davant meu…. Llàstima! JejejejeMolt content de l´estat de forma actual, i desitjant fer ja la próxima cursa de muntanya. Arribo el 40è amb 2h11´, d´un total de 179 corredors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada