dijous, 14 de desembre del 2017

Cursa Bell Race (15 km i 463 mts d+)

Resum: Inici temporada trail running

Arriba l´hivern i aparquem la bicicleta i les triatlons. Després d´una temporada llarga fent triatlons (on he acabat fent l´Ironman de Vitòria, com ja sabeu), em venia molt de gust fer muntanya. Després de dos mesos entrenant per muntanya, arriba l´hora de posar-se el dosrsal, i la cursa escollida per dubutar aquesta temporada és la cursa Bell Race del campionat Maqui, amb inici i final al Mas del Camp.


La cursa és a les 10, un pel massa tard. Fa fresqueta, però el sol llueix. Hi ha bon ambient. Conec a la majoria que corren. La cursa comença puntualment. Com sempre, la gent surt espitada (i en aquesta encara més perquè hi ha força gent que fan circuit curt de 10 km…). Surto a tope, com sempre, intentant seguir a cracks que se segur que no els podré seguir, com el Ramon Torné i el Miguel Abad. Els kms posen a tothom al seu lloc, i a mi també. Mica en mica perdo alguna posició, i és que no escarmentó mai.

La primera part de la cursa és bastant trencacames, i cap a la meitat del recorregut, arribem a la part més alta i espectacular: la muntanya de sal de Sallent. Tot i que mediambientalment parlant és un crim, no treu que tingui un no se què especial pujar-la i sobretot, baixar-la (fins i tot han posat una corda a la part més forta, i no m´ho penso dues vegades alhora d´agafar-m´hi; ja sabeu que soc una mica cagat amb aquestes coses…). A la part més alta de la muntanya hi ha la campana (que dóna nom a la cursa).Després de baixar la muntanya de sal, i molt avall, molt avall (gairebé fins a sota terra), la cursa transcórrer per uns corriols i pistes força plans, on es pot córrer bastant. Llàstima que vaig força tocat i no puc recuperar els llocs que he perdut.


Arribo a la meta amb 1h34´38", en el lloc 36è (de 200 corredors). Següent parada: Sant Silvestre d´Avinyó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada