dijous, 25 de gener de 2018

Cursa 2 Turons (21 km i 800 mts d+)

Resum: Disfrutant del fang

Em passa a buscar el Jaume Mayor a les 8h i anem cap a Moià (ja era hora que tornéssim a fer una cursa plegats, nanu). Anem a recollir dorsal i fem un tè al bar, per escalfar-nos una mica, tot i que aquest any no fa gaire fred. Tornem al cotxe, ens fem la foto pel blog, i ens canviem.


Anem amb el temps just cap a la sortida i ja fan el briefing. Saludo a la Gemma Navarro i al Juan Manzano del Nat´s. A les 9h20 comença puntualment. Intento no sortir a tope; l´objectiu és intentar seguir a la primera noia, la Silvia Leal. Els dos/tres primers kms he de frenar una mica, però ja em va bé, ja que la cursa és molt llarga. Però arribem a la primera pujada més llarga, cap al km 5, i decideixo no seguir-la, ja que tinc por de trencar el motor. Va molt forta pujant, i en tot cas, ja l´atraparé a la baixada, que és el seu punt feble (bé, els que em coneixeu ara direu, tampoc és que baixi molt bé jo, jejejeje). A partir d´aquí, decideixo fer la meva cursa.


El recorregut és molt xulo, amb constants puja/baixa (com a mi m´agraden), i només ho passo una mica malament a la zona de la riera, tant a la baixada (famós tubogant), com per dintre la riera, on hi ha força aigua i després de patinar vàries vegades, decideixo passar per dintre l´aigua. Per sort no fa gaire fred i córrer amb el peus molls no és una putada.


Em trobo molt bé (millor que la primera part de la cursa), i cap al km 15 veig a la Silvia Leal a uns 500 mts. El terreny és molt favorable per mi, i li vaig guanyant terreny, i crec que l´atraparé. Però 2 kms abans de l´arribada, hi ha una última pujada forta i em treu la distància justa per no poder atrapar-la. Arriba uns 30 segons davant meu. Quedo el 21è de la general (5è veterà) amb un temps de 2h11´03”, 30 segons menys que l´any passat. El Jaume arriba el 38è amb 2h18´02".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada