dimecres, 2 de gener del 2019

Sant Silvestre d´Avinyó (10 km, 200 mts d+)

Resum: la millor manera d´acomiadar l´any!

La St Silvestre és una forma genial d´acomiadar l´any! La única pega és que s´ha de dinar d´hora per païr... i cap a les 15h marxar cap a Avinyó. Aparco, vaig a buscar dorsal i escalfo una mica. Quedem amb els runners del Collbaix per fer-nos la foto de grup.


Aquest any hi ha més gent (232, uns 100 més que l´any passat), i això vol dir que hi ha molt ferro, com el Manel Deli, que aquest any no ha anat a Barcelona i ha decidit donar-ho tot al meu terreny.


La cursa comença puntualment a les 16h, i com ja és habitual, sortim a fondo. El Xispes surt fortíssim i jo intento seguir al Capi, però al km 1 decideixo afluixar una mica per no trencar el motor... Quin ritme!!! Aquest any han tornat a canviar una part del recorregut, i és molt xulo, ple de corriols. Noto que he sortit massa ràpid, ja que els últims kms m´adelanten més gent que no pas n´adelanto jo (com el Jordi Vidal). Tinc la primera dona (la gran Laia Andreu) a cop de pedra durant tota la cursa, i em va molt bé per no aixecar el peu. Arribo amb 46'08" en la posició 30 (d´un total de 232). Crec que s´han equivocat amb tothom i ens han tret uns 2 minuts, ja que el meu crono marcava prop dels 48' (i l´any passat vaig fer 50'). Molt content de poder cremar carbonilla amb 46 anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada