diumenge, 28 de febrer de 2010

Cronoescalada Koala a Montserrat (7,32 km, 1100 mts d+)

Matinal perfecte amb gent genial. Arribo a Monistrol a les 8h15 i comença a sortir gent de tot arreu, com si fos la Montserrat Nord (aquests Koales tenen un poder de convocatòria bestial....).

El temps és perfecte per gaudir d´un dia de muntanya, però aviat comencen a venir núvols que més tard ens acabarien remullant a l´arribada al cim. Fem un cafè i sortim a la línia de sortida per veure com comencen a sortir els primers valents. L´ordre de sortida és desordenada, com ha de ser una bona cursa pirata. Finalment, consegueixo sortir dels últims, amb l´amic Jordi Badia darrera meu, xafant-me els talons, sabent que ben aviat m´adelantaria.

Però parlant d´adelantaments, pujant les escales del Monestir tinc el plaer de veure un dels adelantaments més brutals que m´han fet mai, una moto anomenada Guido, m´ha fotut una arrancada d´adhesius acollonant (això si que és córrer per la muntanya, i el demés són tonteries...).


Tot i haver començat massa fort, obsessionat per evitar que m´avancin i per intentar avançar als del davant, acabo força bé, amb un crono més que acceptable (1h05´45´´). Amb parcials de 32´i 33´45´´. El Jordi Badia acaba amb un temps de 1h01, i ens fixem l´objectiu de baixar de la hora l´any vinent..... El temps a dalt és dolent, amb pluja i boira, i per evitar algun costipat, anem tirant cap al cotxe.

Felicitats a tots els organitzadors i ens veiem a la propera animalada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada