dissabte, 13 de febrer del 2010

Decacollbaix (28 km, 2.300 mts d+)

Objectiu aconseguit!!!













A les 7h del matí, amb un fred que pelava (-5ºC), ens hem trobat 8 malalts de la muntanya: en Jaume Mayor, en Jordi Badia, en Toni Beltran, n´Alfred Beltran, en Sergi Cots, en Marc Sancliments, n´Albert Comaposada (Malfieten), i un servidor. L´objectiu: pujar per 10 vies diferents el nostre Collbaix.

Iniciem la primera pujada, la més llarga de totes per la pista i després per la corda i carena amunt, a les 7h15, encara mig fosc. El fet de pensar que hem de fer-la 10 cops fa que siguem prudents i pugem força tranquils. Fem una primera parada després de 4 pujades i baixades, i aprofitem per agafar forces.
A mesura que anem fent cims, ens creiem cada cop més que allò que va començar com una juguesca (típica frase “no hi han collons…”), es faci realitat.
A partir de les 10h, a mesura que va pujant la temperatura, el terreny es va transformant, essent totalment gelat i dur a l´inici, a un terreny cada cop més enfangat. Que dur que és fer la vuitena i novena pujada amb unes bambes que pesen tres vegades més….
No ens podem queixar, hem tingut una mica de tot….
Finalment, després de gairebé 5 hores amb només dues paradetes tècniques, hem conseguit el nostre objectiu, havent recorregut uns 28 km amb 2200 mts de desnivell positiu, i 4400 mts de desnivell acumulat.











Perfil altimetric:





1-PISTA
2-EIX
3-CURSA (DRET)
4-OBAGA
5-JAUME
6-GR
7-CURSA (LLARG)
8-BADIA
9-BELTRAN
10-TORRENT








4 comentaris:

  1. Quins cracks!
    La mare que us va parir a tots. Ja fa temps que a mi ningú em diu allò de no hi ha collons, i em sembla q vosaltres trigareu a sentir-ho altra vegada.
    Hi ha un projecte dels Koala's que és l'Ultra Trail d'Alta Tensió, i no és més que seguir una línia elèctrica per la muntanya fins a reventar. Us agrada, eh?

    ResponElimina
  2. Felicitas nois!!! Puafff... Impressionant! Jo sé ben bé el que deu costar això que heu fet! Salut!

    ResponElimina
  3. Felicitats cracks !!!
    Jo tenia excusa per ferne monés 5.... no se pas com haguès acabat d'haverme quedat a fer les 10... Sou uns màquines nois !

    Salut !

    ResponElimina
  4. Osti!! Quin tros d'entrenament que us heu cascat, quins animals! :D Això us posa forts de cames, de coco...de tot!!

    Salut i a seguir assolint reptes com aquest!

    ResponElimina