diumenge, 28 de novembre del 2010

Mitja marató de Tarragona (21,097 km)





Resum: Rècord personal! (un altre cop seguint una noia......)

Quina mandra que fa aixecar-se a les 6h30 del matí d´un diumenge d´hivern per anar fins a Tarragona a córrer 21 kms.... Sort que m´acompanya el Jordi Badia, i el viatge es fa més curt tot parlant de política i arreglant al País (avui hi ha eleccions al Parlament).
Arribem a Tarragona a les 9h i trobem lloc a 50 mts de la sortida, d´això se´n diu començar el dia amb bon peu. Anem a buscar el pitrall i ens fem la foto de rigor.



Escalfem i estirem com Déu mana i a les 10h comença la cursa. Quin ambient que hi ha! Som més de 2.000 inscrits.... Segueixo al Badia el primer quilòmetre, però desseguida em trobo un grupet amb una noia de Viladecavalls que van a bon ritme (uns 3´45" el quilòmetre), i decideixo seguir-los. Van passant els quilòmetres i em sento molt còmode amb aquest ritme. La prova d´això, és que passem el 10 mil amb 39´24", que és el millor temps meu en una cursa de 10 mil....


Gràcies a seguir la primera classificada tota l´estona, m´he sentit fotografiat per tot arreu i he pogut triar la millor foto, jejeje. Fora conyes, és un plus afegit els ànims que dona el públic quan veu passar la primera classificada, ja que a més a més, per si hi ha algun despistat entre el públic, en aquesta cursa hi havia una bicicleta al seu davant amb un cartell que indicava 1a dona.

Cap al quilòmetre 16 he tingut un moment de crisis, i sort he tingut de veure al mestre Badia a 100 escassos metres davant meu, i llavors he apretat les dents i m´he reenganxat al grupet de la 1a classificada. Ha valgut la pena aquest esforç, ja que al final he arribat amb un temps de 1h24´05", la millor marca personal en una mitja marató d´asfalt. L´anterior rècord el vaig aconseguir fa uns 5 anys a la mitja de Granollers, i llavors vaig seguir tota l´estona a la que seria la primera noia veterana amb 1h27´.

Hem fet un passet més per fer una bona Marató de Barcelona.... Som-hi!

3 comentaris:

  1. Eiii!! Enhorabona per la marca personal en mitja. Molt bona preparació per Barcelona!!

    ResponElimina
  2. Felicitats, molt bona marca !
    Si continues fent els deures així, a la Marató de BCN exit segur !
    Sort !

    ResponElimina
  3. Una mica tard, però enhorabona per la marca, i m'alegro d'haver ajudat.......
    ara a per BCN 2011

    ResponElimina