diumenge, 18 de desembre de 2011

III Cursa del Gall (13,25 km i 460 mts d+)

Resum: Víctor, aquesta crònica és per tu!

Diumenge passat es va morir el Víctor Nacenta, gran company de feina i un dels millors seguidors del meu blog que he tingut (a part de la meva família, és clar), un atac de cor fulminant el va apartar de nosaltres. Víctor, segur que el podràs llegir allà on siguis. Aquesta crònica és per tu!

Genial cursa la d´avui per molts motius:


- ha vingut la Montse i els nens, que han fet la cursa del pollet (cada dia fem un pas més, i cada dia veig més aprop un dels somnis que tinc: córrer curses amb algun dels meus fills)

- cursa solidària amb la Marató de TV3 patrocinada pel meu club Nat´s
- al costat de casa i prèvia a les festes de Nadal
- molt motivat per dedicar la cursa al Víctor i intentar baixar de la hora
- i amb moltíssima gent coneguda (per tal de no deixar-me a ningú, em limitaré a posar algunes fotos que vaig fer-me amb ells):
La cursa comença amb puntualitat a les 10h30, i com que no hi ha cap figura de la èlit, desseguida em col.loco en posicions capdavanteres. Al final de la primera pujada, m´adelanten els germans Badia (primer el Joan Ramon, que va com una moto, i després el Jordi). Vaig molt passat de voltes, però com que són pocs quilòmetres i em sento molt bé (l´esquena tampoc em fa mal), decideixo continuar a aquest ritme per veure si quedo dels primers.

La veritat és que la crònica de la resta no té cap alicient, ja que corro gran part de la cursa en solitari, mantenint la mateixa posició fins al final, arribant molt bé en una fantàstica 6a posició amb 1h04´54, dos minuts més que l´any passat, però mirant al gps, veig que hem fet un total de 13,25 km, qüasi un quilòmetre més que l´any passat... El Jordi Badia ha arribat el 4rt amb 1h04´04, va parir quina màquina està fet! El Jaume Mayor arriba el 16è amb 1h07´02, el David Turull el 28è amb 1h09´49, i el Manel Deli el 38è amb 1h11´26. Es veu que els entrenos que fem són molt bons amb aquests resultats..... Destacable la bona participació de corredors del meu club Nat´s, que un cop més destaca per la seva solidaritat!
Cal felicitar un any més a l´organització de la cursa! Sense cap mena de dubte, és una de les meves 10 curses preferides i un fixe a la meva agenda esportiva!!!!

2 comentaris: