diumenge, 15 d’abril del 2012

Cursa de Vilada (14,5 km i 950 mts d+)

Resum: Un circuit preciós!

Pocs dies com avui, ja que hem fet un ple total: anem el Jaume Mayor, Jordi Badia, David Turull, Xavi Pala i Manel Deli, cap a Vilada, on hi ha la tercera cursa de muntanya del triangular del bergueda, que organitza els Mountain Runners de Berga, amb els quals estic federat.


Arribem amb el temps just per recollir pitrall, canviar-nos i escalfar. Hi ha poca gent, un centenar a tot estirar, però es veu molta pota. Comencem molt puntuals. Avui toca sortir a tope per evitar els taps provocats per un tronc que travessa el riu al final de la baixada. A partir d'aquí, cadascu al seu ritme, amb el Badia a davant, imposant la seva llei. Circuit molt macu, amb una mica de tot, fins i tot alguna baixada tecnica amb força aigua, molt perilloses, i molt ben senyalaitzat.



Tal com hem començat, el Badia arriba el primer de nosaltres, el 15è a la general amb 1h39, jo al seu darrera, el 23è amb 1h42, molt content perquè he conseguit anar de menys a més, el Jaume darrera meu, el 33è amb 1h47, el Xavi el 36è amb 1h48, el Manel el 49è amb 1h52 i el David el 69è (bona posició final.....) amb 2h01. La part negativa de la cursa o del triangular es la manca de butifarrada, escassos obsequis, ni que hagis fet les tres curses; tant sols un iogurt...

1 comentari:

  1. si senyor! unes croniques MOLT ben parides! ets un crack jordi,bona sort a zegama i com dius tú "correr x disfrutar". salut!

    ResponElimina