divendres, 6 d’abril de 2012

Cursa Sotabranques (12,4 km, 450 mts d+ )

Resum: Improvitzar també està bé!


Eren les 15h de la tarda de dijous i veient el temps que es preveia per avui divendres, vaig decidir no sortir en bici i apuntar-me a aquesta cursa, doncs encara quedaven 3 places lliures i sabia que el Jordi Badia també hi anava. Així doncs, em passa a buscar aquest matí a les 7h45 i cap a St Feliu Sasserra hi falta gent! Que extrany es fa córrer una cursa en divendres Sant...Arribem a St Feliu, anem a buscar el pitrall, escalfem i fem la foto de rigor. Està ple de gent coneguda i molts cracks: Just Sociats, Josep Barrufet, Josep Viñas, Albert Ferrer, Núria Picas, Mònica Ardid, Laia Andreu, etc. (ja voldrien moltes curses veteranes tenir aquest cartell de luxe), i ambient molt i molt macu (el que m´agrada a mi, tant diferent de l´ambient triatleta).
La cursa comença amb poca puntualitat a les 9h35, un km molt ràpid per pista per estirar el grup i evitar taps. Ens situem força endavant i entrem als corriols sense taps. Em sento molt bé als primers kms, i veig que el Badia no està gaire fi. A més a més, les primeres fèmines estan per darrera, tot i que pensava que no podria seguir-les. Formo part d´un grupet de quatre, on hi ha l´Isma Molina, que hem coincidit amb força curses i el considero un gran corredor i una bona roda, ja que té un ritme constant. Els kms van passant i em vaig notant les cames cada cop més carregades, fins que al km 10 em despenjo del grup i no els puc seguir. Això fa molt mal psicològicament, i per sort, només em queden 2 kms per acabar. Quan falten 500 mts m´atrapa la Mònica Ardid, que va primera, i m´adelanta. Els últims 100 mts no la puc ni seguir, i arribo el 23è, no gaire content perquè he anat de més a menys, amb 1h04´02. Al darrera meu arriba la Núria, i 1 minut més tard, el Jordi Badia, el 28è amb 1h04´58. M´ha fet molta ilusió trobar-me al Joan Tomàs de St Feliu, que ens vem conèixer l´any passat a Menorca, fent la mig Ironman.
Tot i no sentir-me prou bé als últims kms, he disfrutat molt, i és una cursa per tenir en compte de cara la pròxima temporada. Ben organitzada, amb l´èxit de corredors i amb un circuit preciós, tot i ser la primera edició, té un futur inmillorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada