divendres, 2 de novembre del 2012

100è Collbaix de la temporada (01-11-12)


El Collbaix és una muntanya (bé, si se´n pot dir muntanya) que està al costat mateix de Manresa, tocant el poble de Sant Joan de Vilatorrada. Té uns 550 mts sobre el nivell del mar i des del peu del mateix fins al cim, hi ha uns 250 mts de desnivell positiu. Tot això el converteix en un lloc ideal perquè els trail runners hi anem a fer sèries de pujada.


Per a la nostra colla, és un lloc mític, ja que la majoria ens vem iniciar en el món del trail allà, i no hi ha setmana que no el fem una vegada com a mínim, i fent números ràpids, potser l´hauré fet més de 500 cops.


A finals de l´any passat, en una de les tantes pujades, vem estar discutint quantes vegades hi deurem pujar cada any, i vem creure que durant els darrers anys el número que s´aproximava més era el 100 (total, no arribava a 2 collbaixos cada setmana, i vist així, era bufar i fer ampolles).

D´aquesta manera, vem començar el mes de Gener a anotar els collbaixos que anàvem fent (en el meu cas, i com molts de vosaltres haureu pogut observar, ho feia al facebook; si, si, el pesat aquell que anava contant....). La cosa es va animar molt, i es va convertir en un “pique” entre nosaltres, i es va transformar en a veure qui era el primer d´arribar als 100, i quant abans millor.

Hi hagut dies de tot, des del fred de l´hivern, incluint alguna pujada amb neu, fins a la calor del juliol; pujades en solitud i pujades amb companyia; fins i tot amb la bici a coll....


Però de tots ells, em quedo amb els dos últims sense cap mena de dubte. Després de 10 mesos, el passat dijous dia 1 de novembre, el Manel Deli i un servidor, vem fer el 99è amb la familia, i el 100è amb uns quants amics que van poder venir a celebrar-ho. Moltes gràcies Montse, Queralt, Roger, familia Mula, Núria Picas, Marc Sabata, Ferran Serra i David Masfret. Sou genials!



Evidentment, no hi va faltar el vi Collbaix...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada