divendres, 10 d’agost del 2012

Triatló de muntanya de la Molina (750 mts + 20 km + 5 km)

Resum: Atropellat!
Aquesta es una d'aquelles cites obligades per mi, i molt recomenable, inclús per aquells que vulguin debutar en una triatló, doncs les distàncies són curtes, i sobretot aquells que els hi agradi la muntanya (btt).
Com ja és habitual en aquestes curses, m'acompanya la familia, que ho viu amb una intensitat fascinant, i no sabeu lo feliç que em fan! Allà ens trobem al Jordi Badia (foto) i al Carles Prat i familia.


Fem un volta de reconeixement al circuit de btt i deixem la bici i tot el material a boxes. Aquest any, hi ha una única sortida a la natació, ja que només som uns 150 entre federats i no federats. Sense voler-ho del tot, estic situat al davant de tot en un extrem. Feliç de mi, com si fos un novato, penso que els més ràpids ja em passaran... però no m'imaginava que em passarien PER SOBRE! Quina poca esportivitat que hi ha al triatló! És el què menys m'agrada d'aquest esport. Cada cop que respiro m'empasso aigua, amb cops de puny i de peus, tot s'hi val, quin fart de beure aigua! Segur que no em deshidrataré com a mínim. Entre això i el cansament, arribo a la meitat de la distància, i em colapso. No puc respirar i fins i tot m'he d'agafar a la boia, quin ridícul, fins i tot ho ha vist la Montse, jajajaja. Faig unes quantes respiracions profundes per recuperar-me i sembla que em relaxo. La segona meitat la faig a bon ritme i adelanto uns quants triatletes. Acabo la natacio amb 13´19 minuts amb el 55è millor temps.

Transició molt lenta per agafar la bici (això és el que porto pitjor sense cap mena de dubte). Crec que soc l'únic triatleta que porta unes sabates de btt amb cordons... Les sensacions a la primera volta al circuit no són gaire bones, ja que continuo tenint una pressió al pit i falta d'aire que ja tenia a l'aigua, però per sort, milloren a partir de la segona volta. Per contra, el mal d'esquena per culpa de l'aire que fa i el fet de sortir amb el mono ben moll, va a més, i a la tercera volta estic desitjant arribar al sector running. Faig els 20 km en 57´35 minuts, amb el 50è millor temps.

El sector de córrer són dues voltes a un circuit sinuós de 2,5 km, i quan començo la meva primera volta, veig al Carles que comença la seva segona, just darrera meu. Això de fer vàries voltes a un circuit, tant de córrer com de bici, a mi no m'acaba d'agradar, però si portes a la familia és fantàstic, perquè els veus moltes vegades i t'animen constantment. Tot i no fer una gran cursa, arribo en 22'30 amb el 26è millor parcial.

En el global, acabo el 43è (55è a la natació, 50è de btt i 26è al córrer) amb 1h33, dos minuts menys que l'any passat. El Jordi Badia ha arribat 24è amb 1h26 i el gran Sebastià Catllà (foto) arriba 3r a la general i primer veterà, amb 1h17. Felicitats campió! (El Roger ja està desitjant tornar a escola per dir-li al seu fill Guillem, que van a la mateixa classe, que té un pare que està molt fort).

2 comentaris:

 1. ENHORABONA!!!!! NOMES PER PARTICIPAR I ACABAR
  JA ES UNA VICTORIA. UN PETO.

  ResponElimina
 2. Hola, Bones!
  També vaig fer la triatló de La Molina i voldria saber on puc trobar les fotografies.
  Gràcies

  ResponElimina