divendres, 14 de desembre del 2012

Cursa ARCS Aguilar de Segarra (16 km i 900 mts d+)

Resum: Bon resultat tot i la "pajara" final
Dia fred (a uns 0 graus) avui a Aguilar de Segarra. Avui només erem en Jordi Badia i jo. Arribem i només hem de canviar-nos i intentar escalfar-nos, ja que el pitrall ja el tenim de Rajadell.
La cursa comença a les 10h del matí. Com sempre (amb aquest tipus de cursa), començo a tope, sense guardar res. A més a més, tinc el meu cosí Xavi allà davant i el vaig seguint els primers kms, fins que arriba la primera baixada forta i el deixo enrere.


Cap a la meitat de la cursa m'atrapa el Juanje del Nat's i anem una estona junts, fins que arriba una baixada molt tècnica a falta d'uns 4 kms i se m'escapa. Igualment, dubto que l'hagues pogut seguir, doncs estic força petat.
D'aquí fins al final ho passo bastant malament, ja que em noto molt cansat, però com que porto un veterà just al darrera meu, decideixo no afluixar per intentar arribar davant seu i potser fer podi de veterans un altre cop. La cursa és un trenca-cames total, amb continus puja-baixa.


Arribo una mica grogui, i tot i no haver estat adelantat pel veterà que duia darrera, soc el 4rt veterà (33è de la general amb 1h32, d'un total de 200 corredors). Com que vaig quedar 3r a Rajadell i els dos primers no han vingut, crec que vaig 1r veterà a la classificació general provisional. El meu cosí arriba el 65è amb 1h37 i el Jordi Badia el 108è amb 1h43 (si no arriba davant meu, vol dir que no està gaire fi....).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada