diumenge, 17 de febrer del 2013

Mitja Marató de Barcelona (21,097 Km)

Resum: Tornem a tenir velocitat....

Després de mesos sense xafar l´asfalt, avui tornem al terreny dur on em vaig iniciar en aquest esport. Començaré la crònica amb una anècdota: agafava jo el cotxe per anar a Barcelona, i havia quedat amb el Manel Deli, l´Andrés i el Ramon Torné. El dissabte rebo un missatge del Ramon preguntant-me si podia venir amb nosaltres un amic seu, i jo li dic que després de la cursa he de tornar ràpidament a Manresa perquè tinc una calçotada, i que depen del crono que faci, l´esperarem o no.... La seva resposta va ser que no l´hauríem d´esperar, i per tant, vindrà amb nosaltres. La primera sorpresa és que es tracta de l´Otmane Benamar del Club Atlètic Manresa, i la sorpresa final, que no l´hem hagut d´esperar, ja que ha quedat el 10è de la general (de 14.000 corredors), amb un temps de 1h08, jajajajaja, el fart d´esperar que s´ha fotut ell perquè arribés el conductor.....

Madrugon un diumenge mes, quedem a les 7h del matí i cap a Barcelona falta gent! Arribem una hora abans, escalfem una mica tot buscant la sortida i l'arribada, i tots aprofiten per buidar i treure's pes de sobre (després de la cursa vaig pensar que això podia ser un dels motius pels quals tots 4 van fer millor crono que jo... Jajaja).

 

Anem cap a la sortida i cadascú es col.loca al seu calaix corresponent: el Manel i jo al de menys de 1h30, i la resta al de menys de 1h20. La cursa comença puntual a les 8h45. El primer km sembla que anem parats, però surt a 3'45... He adelantat al globo de 1h25 i per uns moments dubto si intentar seguir al globo de 1h20 o quedar-me entre mig dels dos. Per sort, atrapo a un grup de correcats, capitanejats pel gran Curat, a qui vaig seguir durant 35 kms a la marató de Barcelona l'any 2011, i decideixo seguir-los.
Van passant els kms amb parcials força bons, i fins i tot cap al km 10 penso que podré fer 1h22, la que seria la meva millor marca personal. Fins que arriben els kms 15 i 16, on s'acostuma a posar a tothom al seu lloc, i començo a fer parcials de 4'10. Em comença a fer mal l'esquena i ara ja em conformo en igualar la marca personal de 1h24. Al km 19 m'adelanta el Pitu del Nats i no el puc seguir. L'últim km se'm fa molt llarg, fent un últim esforç per intentar baixar de 1h24. Al final, arribo com puc amb 1h24'09, a 5 segons de la meva millor marca (el 500 de 14000, no està gens malament). Ens retrobem amb els companys de viatge, el Manel ha fet marca personal amb 1h18, l'Andrés també, amb 1h17, el Ramon 1h17, i l'Otmane ha quedat el 10è amb 1h08!!!

Quan tornem cap al cotxe, ens trobem al Jordi Saragossa (fotograf d'en Kilian), i ens fa una foto. Moltes gràcies Jordi!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada