diumenge, 27 de gener del 2013

Cursa ARCS Súria (12,5 km i 1000 mts d+)

Resum: 2n a la general de vetarans del Circuit ARCS 2012-13

Tot va començar el mes de novembre passat, a la primera cursa del Circuit ARCS al poble on em vaig casar (Rajadell). Amb la tonteria, vaig acabar en una excel.lent 3a posició de veterans, i em va picar la curiositat de saber fins a on seria capaç d´arribar si feia les 5 curses del Circuit.


Després va venir la cursa d´Aguilar de Segarra, on vaig patir molt per fer la 4a posició de veterans, però com el primer i segon classificat de Rajadell no van venir, em vaig colocar líder provisional, i això em va donar un plus de motivació. Però el pitjor resultat va ser a Callús, on vaig acabar 5è i on vaig perdre la primera posició provisional, en detriment de l´Emili Font. 

A Sant Joan, corrent a casa amb el meu estimat Collbaix, vaig tornar a treure el millor de mi, i amb una cursa qüasi perfecte, vaig superar a l´Emili, i vaig acabar 2n de veterans, reduint considerablement la diferència de punts que em separava d´ell.

Avui a Súria, amb una hipermotivació de la hòstia, he tornat a treure el millor de mi, i després d´una lluita aferrissada amb l´Emili, he tornat a quedar per davant d´ell, tal com havia de fer per quedar primer a la genaral, amb 1h18. Però el 2n lloc aconseguit (24è a la general absoluta), no ha sigut suficient per guanyar la general, ja que un tal Quico Guiteras del Club Atlètic Manresa, ha guanyat la cursa, igual com va passar a Sant Joan, i tot i no haver fet les 5 curses, com que només puntuaven els 4 millors resultats, m´ha pispat la primera posició de la general, tot i que jo hagi sigut el que més punts ha fet. 

Tot i aquesta petita decepció, estic molt content, ja que no havia pujat mai a un podi (llàstima que no donaven copa ni medalla, i no tindré cap record per ensenyar-ho als meus nets). Evidentment, aquest primer podi el dedico a la meva superfamilia, Montse, Queralt i Roger!!!


2 comentaris:

  1. ENHORABONA PEERT ASQWUEST N2ON LLKOC,..PERO NELI MILLOR ES AQUEST ESPERIT DE LLUITA NI PERSISTENBCIA QUE ENS ENSENYESç!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies guapo, però tot el mèrit és teu! T'estimem.
    m.

    ResponElimina