dilluns, 15 de juny del 2015

Triatló doble olímpic de Banyoles (2200 mts, 80 km i 20 km)

Resum: Estic millor del què em pensava...

Matinada ressacosa després de la victoria del Barça ahir a la final de la Champions. Surto cap a Banyoles a les 6h, buff quina mandra! Arribo força aviat i entro la bici a boxes abans que hi hagi cua. Trobo al Jordi Badia i comentem la jugada. Quedo amb els companys de l'equip Triasme i fem la foto (Romà, Mike, Albert i Victor. Falta el Carles, Vicenç, Sergi i Apolo, que arriben més tard).Anem cap a la sortida. Anem tots amb neopre, igual que el 90% de la gent, tot i que la temperatura de l'aigua és bona (uns 20 graus). La sortida és força caòtica, amb gent que vol estalviar-se uns metres. La gent remou el fons amb el peus i la pudor és insoportable. Per fi donen la sortida. La primera boia de gir està molt aprop i ens hem colocat al pitjor lloc, doncs els de l'esquerra i els de la dreta ens fan un entrepà! Sobrevisc com puc fins al gir, i a partir d'aquí em coloco per l'exterior esquerra; encara que faci més metres, nedo molt còmode i vaig recuperant llocs. Acabo els 2.200 mts en 35'47" (el 121è). El Jordi Badia i el Victor van per davant (un a 4' i l'altre a 3'), el Romà just darrera meu, i la resta més enrere (el Carles, el més perillós d´ells, surt a 9'). Em prenc el meu temps a la transició, menjant i hidratant-me bé. Agafo la bici i començo a pedalar. 


Son dues voltes de 40 km sobre el mateix circuit de la triatló olímpica de l'any passat. Al final de la primera volta veig al Victor que està iniciant la segona, i em porta poca distància. Això em tranquilitza, pero em dura poc la tranquilitat, ja que quan porto 1 km de la segona volta, veig al Carles (això vol dir que només li porto 2 kms...). Apreto una miqueta i cap al km 50 atrapo al Victor. Estic una estona amb ell, fins que decideixo arriscar una mica i apretar una mica més. Trobo al Romà en sentit contrari canviant la camara de la roda, quina putada! Acabo els 80 kms en 2h26'08" (el 121è). Aquesta transició és molt més ràpida i començo a córrer. 


Fa una calor terrible (devem estar a 30 graus). Tot i aixi, les sensacions de la primera volta son bones. Intento hidratar-me moltíssim, tirant-me aigua per sobre constantment. Trobo molta gent caminant (han abandonat uns 70 triatletes). Doblo a moltissima gent, al Vicenç i l'Albert entre ells. La segona i tercera volta es fan llargues i dures, intentant mantenir el ritme, sobretot per la calor insoportable. Acabo els 20 kms en 1h33'24", lluny dels 1h30' que volia fer, amb el 103è millor  temps del parcial i curiosament, també de la general. El Jordi m'ha tret 2' (li he recuperat 8' al córrer), el Victor arriba 2n del gimnàs, a 10' darrera meu, el Carles 3r a 11', el Sergi 4rt a 31', el Vicenç 5è a 44', l'Albert 6è a 46', el Romà 7è a 56', l´Apolo 8è a 1h05' i el Miquel 9è a 1h18'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada