divendres, 1 de gener del 2016

Cursa del Nassos (10 km)

Resum: Millor marca personal (MMP) als 10 km!

Un any més baixo a Barcelona a fer la cursa de Sant Silvestre de Barcelona, i aquest any amb l´objectiu de baixar dels 39 minuts (a priori sembla fàcil després d´haver passat pel km 10 de la mitja marató de Vilanova amb 39´pelats). 

Arribo a les 16h15, aparco el cotxe i vaig a la botiga Prorunners, on he quedat amb els del gimnàs Vintró. Només hi ha el Dani Garcia, el Xavi i el seu germà. Ens fem la foto. 


El Víctor, que m´ha de portar el dorsal, no arriba, i ja son les 17h15... Vaig cap al meu calaix de sortida (entre 37 i 40 minuts), i m´està esperant allà; menys mal, ja em veia corrent sense dorsal...


Comença la cursa puntualment, i tot i sortir del tercer calaix (èlit i sub37), em trobo frenat, i sense poder anar al meu ritme. Molta gent que va per sobre de 5´/km, amb dorsals de calaixos posteriors, que es deuen haver colat. Tinc la llebre de 37´ a uns 50 metres, i em costa moltíssim arribar-hi per culpa dels enredos, i la velocitat que porta (3´40"/km). Tot i així, aconsegueixo atrapar-lo a base de córrer una estona per la vorera. El ritme és massa alt per mi, i al km 3 decideixo anar al meu ritme i deixar escapar la llebre. D´aquí fins al final vaig fent parcials de 3´45" i 3´50"/km, i arribo a la meta amb uns fantàstics 38´28" (575è d´uns 10.000), la meva millor marca personal en aquesta distància! Segons el meu gps, he fet 10 km i 300 metres; no ho entenc, però últimament passa molt sovint.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada