dissabte, 30 d’abril de 2016

Duatló de Vic (7km+34km+3km)

Resum: Un any més gran, amb el mateix temps!

Cada any tendeixo a fer menys curses, però aquesta es ja un clàssic en la meva agenda per varis motius: bona organització, bons circuits i distàncies, i perquè es una bona manera de posar-se les piles al començament de la temporada de duatlons i triatlons.

Em passa a buscar el Jordi Badia i anem cap a Vic. Deixem les bicis a boxes i escalfem una mica. A les 10 comença la cursa. El primer segment son 7 km corrent, i com sempre, rapidíssims: el primer km el faig en 3'34" i el segon en 3'45"; en els següents tinc que baixar el ritme, però tot i així faig els 7 km en 26'41" i quedo el 119è de 370.


Li trec uns 30 segons al Jordi, i la pregunta és: quants kms aguantaré davant d'ell? Doncs el "cabroncete" aquest any no em deixa opció i al segon km ja m'adelanta... Jejeje. Intento no perdre massa temps i poso tota la llenya al foc. El circuit em va força bé, trencacames amb dos ports de muntanya. Estic de sort i a la primera baixada faig un grupet de 3 que ens rellevem constantment, fins que arribem al segon port i cadascú fa el que pot.


A la baixada del segon port arriba la part desagradable de la cursa: m'atrapa un grupet de 4 persones i m'hi enganxo. Van molt ràpid i tinc prouta feina per seguir-los. Encara no portava 2 minuts amb ells i el que anava segon es gira i comença a cridar que fem relleus i que no xupem roda... El del meu davant li fa cas i fa un relleu; fa vent i el desgast és molt important, i de cop i volta el que cridava i un altre que anaven junts llencen un atac i el que feia el relleu es despenja. Jo encara tinc forces per seguir-los, i en un moment donat em coloco entre ells dos, sense cap mala intenció. Acte seguit, l'individu en questió em torna a adelantar cridant que no li prengui la roda i un cop al meu davant s'expulsa els mocs del nas perquè em vagin sobre meu. La mare que el va parir! Vaig estar a punt d'adelantar-lo i fer-li el mateix... Per fi arribem a boxes. Arribo el 136è amb 1h08'.


Faig la transició força ràpid i em poso a córrer, però les sensacions no son bones, i ja veig que no podré retallar temps al Jordi. Faig els 3 kms en 13'33", el 164è millor temps (fatal). Al final, acabo la duatló en 1h48', el 137è de la general. El Jordi ha arribat el 125è amb 1h47'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada