dijous, 21 de juliol del 2016

Triatló olímpic del Cardener (1500 mts + 40 km + 10 km)

Resum: Onada de calor!

Em truca el Jordi Badia dient que ha passat mala nit i que no podrà venir. Esmorzo i pujo tot sol cap al pantà de Sant Ponç a deixar la bici a boxes 1. Hi ha dos boxes, un situat al pantà i l´altre situat a Cardona. Cap allà que vaig, i deixo el cotxe i les bambes per córrer a boxes 2. L´organització ha posat autocars per fer el trasllat desde Cardona al pantà. La logística sempre és important quan hi ha dos boxes diferents....

Aquest pantà em porta molts records... Aquí vaig fer el meu primer triatló (el del bar el Porró de Manresa), i que tantes vegades vaig fer. Com han canviat les coses des d´aquell primer triatló...

La triatló comença a les 10h, massa tard per l´època que estem, i més avui que tenim una onada de calor a sobre. A les 10 surt la èlit, a les 10h02 les noies, i a les 10h04 la resta. La natació la faig molt tranquil, massa, ja que he fet 29' (el 27è millor temps), molt lluny dels 25-26' que faig normalment. Cal dir al meu favor que he fet la tàctica nedar sempre per l´exterior esquerra i he fet bastant més de 1500 mts, també que entre volta i volta de 750 mts ens feien sortir de l´aigua i perds bastant temps, i que hi havia molts metres desde la sortida de l´aigua fins a boxes.


Faig transició força ràpida i agafo la bici. La pujada inicial, que tantes vegades he fet a la triatló del Porró, ja deixa veure el que serà el circuit: trenca-cames amb constants pujades i baixades. La calor comença a fer pupa... Tot i així, he estat molt còmode tota l´estona, tivant del grup on anava, sobretot pujant. Acabo els 40 km en 1h13'03" (26è millor temps).


Transició com sempre fàcil i ràpida. Començo a córrer. Ara comença el patiment de veritat, tot i estar acostumat a córrer els migdies amb calor. La primera volta ha sigut horrorosa, amb males sensacions i mal de panxa. Calor descomunal, sobre els 35 graus. Sort que m´he tirat molta aigua per sobre al començar la segona volta, i dels particulars que han sortit al carrer amb mangueres del jardí per ruixar-nos, i he pogut accelerar i remuntar una mica. Acabo els 10 km en 45'26" (22è millor temps). He acabat la triatló amb un temps total de 2h27'29" (21è de la categoria open, d´un total de 101, no està pas malament....).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada