dilluns, 17 d’octubre del 2016

Mitja marató del Mediterrani (21 km)

Resum: No ha pogut ser...

No les tenia totes, ja que només havia descansat 2 dies abans de la cursa, però estic fent un molt bon entreno de cara a la marató de NY, i ho tenia que intentar. M´havia proposat fer la meva millor marca personal (mmp) en mitja, i volia baixar de 1h23' (a 3'55"/km).

Em llevo a les 6h30, esmorzo i marxo cap a Castelldefels. Arribo a les 8h i vaig al centre comercial l´Anec Blau, on em trobo l´Arcadi Alivés (TV3) i al Carles Boix, amb qui farem la marató de NY i he conegut a través del grup de whatsapp que el mateix Arcadi gestiona.


Després de buscar el cotxe de l´Arcadi durant 20 minuts pel parquing del centre comercial, anem cap a la sortida, justets de temps, i em coloco a les posicions capdavanteres (em costa lo seu). Comença la cursa i desseguida veig un grupet del club de Castelldefels que van a bon ritme, i sento que volen anar per sota de 4 el km, just el que jo intento. Vaig molt còmode, i van passant els kms. Inclús cap al km8 estic a punt d´avançar-los perquè veig que han fet l´últim km a 4 minuts, i jo necessito fer 3'55. Decideixo esperar, i els següents kms els tornem a fer per sota de 4. 

A mesura que van passant els kms, em noto carregat de cames i cada cop em costa més seguir-los, i cap al km 15 deixo d´anar còmode i començo a patir, fins que al km 17 se´m escapen finalment. Em queden 4 kms, i veig que no puc anar més ràpid de 4'15". Estic perdent tot el què he guanyat en 17 kms. Els dos últims kms (volta al canal olímpic) es fan molt llaaaaaaaargs. Tot i així, consegueixo entrar per davant de la llebra de 1h24', i faig 1h24'09", el 63è de la classificació general (de 931 corredors). Repetim crono....


2 comentaris:

  1. Rebaixar fites costa molt, lo important es mantenir l'estat de forma, i poder acabar dignament. Felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Ets uns crack !!! i ho saps... Madelman forever!!!

    ResponElimina