diumenge, 19 de març de 2017

Cursa Saltamarrades (21 km i 1200 mts d+)

Resum: Una de les millors curses de muntanya que he fet!

Avui és un d´aquells dies que no esperes res, i reps molt. La idea inicial era fer 30 kms de la marató de Barcelona, però al final no vaig trobar la motivació suficient, i em vaig apuntar a última hora a aquesta cursa. El meu club de natació i curses de muntanya (Nat´s) m´havia convidat i n´havia sentit a parlar molt bé, i la veritat és que no m´ha decepcionat gens, al contrari, és una de les millors curses de muntanya que he fet!

Arribo tranquilament una hora abans, vaig a buscar dorsal i em trobo un molt bon amic de la època gloriosa de la Salle Manresa quan teníem 15-16 anys: l´Oscar Flores de Sta Maria d´Oló.


També quedo amb la gent del Nat´s i ens fem la foto oficial


Escalfem una mica i anem cap a la sortida. La cursa de 8 i de 21 kms comença a la mateixa hora, i això fa que el ritme dels primers sigui molt alt, doncs molts fan la curta. A 200 mts de la sortida ja ens trobem la primera rampa, curta però duríssima, on no guanyes res corrent i és millor caminar. La veritat és que jo tinc les cames molt pesades, doncs el dia abans em vaig "cascar" 100 kms en bici, amb força desnivell...


La cursa és molt corriolera, amb un puja-baixa continu, molt treca-cames, com a mi m´agraden. Encara no portaves 1 km baixant, i ja et trobaves una altra pujada d´igual distància. Circuit molt ben marcat (vaig fer la meitat del recorregut sol o al davant d´un grup i no vaig tenir dubtes en cap moment). Cap a la meitat de la cursa atrapo a un amic de l´Oscar Flores i anem junts fins a l´arribada (ell em passava a la baixada i jo a ell a la pujada). Acabo la cursa el 23è en 2h21'. Com he disfrutat, l´any que ve repetim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada