dissabte, 31 de desembre del 2011

Curses de Sant Silvestre de Manresa i d´Avinyó

Resum: Acomiadament del gran 2011 com no podia ser d´una altra manera!

Quin gran any i quina manera d´acomiadar-lo: dues curses de St Silvestre en un dia! La primera, la del Cube de Manresa al matí. Un circuit semi-urbà de 8 km, molt explosiva, on he tingut que reservar pota per la cursa de la tarda, però que al final he acabat el 18è de la general (d´uns 350 inscrits) amb un temps de 31´30. Bon ambient i molt bona temperatura per córrer. També han fet la cursa el Jaume Mayor i el Manel Deli.


La segona del dia ha sigut la bona. No perquè hagi fet una gran cursa, ja que la cursa del matí m´ha passat factura als dos últims quilometres, sinó per l´ambient que he viscut, el genial recorregut, el temps ideal, la gran organització per ser la segona cursa, i molts i molts amics!!!!
Hem anat junts amb el David Turull i el Jordi Badia; moments previs que també formen part de la cursa: les xerrades al cotxe, la recollida de pitralls, el retrobament amb companys de curses, l´escalfament, i com no, la fotografia de rigor....


La cursa ha començat puntualment a les 16h. Sortim a tope, per variar, i els primers quilòmetres em sento molt i molt bé, tant, que penso que això d´haver fet la cursa del matí m´ha anat bé i tot. Vaig avançant corredors a mesura que passen els quilòmetres, i fins i tot atrapo al Jordi Badia. Li xupo roda una estona fins que es van acumulant masses corredors al darrera i decideixo posar-me al davant i estirar el grup. Quins quilòmetres més guapos, he disfrutat com un porquet.... Quan falten dos quilòmetres començo a perdre forces i m´adelanten el Raimon i el Manel del Nat´s, però decideixo apretar les dents i seguir-los fins que pugui. Quin fart de patir, l´últim quilòmetre és d´infart, però al final només em treuen uns pocs metres, i arribem els tres del Nat´s un darrera l´altre. No se quin temps he fet exactament, ja que m´he oblidat de parar el crono, i tampoc se en quina posició, però dec haver arribat cap el 20è amb un temps de 44´ (això si, segur que he quedat el primer de la combinada sant silvestre del bages..... jejejejeje).
Al final ens fem una foto de l´equipàs TRAIL del Nat´s, segur que hem sigut el club més numerós (crec que hem sigut uns 15 corredors).

3 comentaris:

  1. On es pot consultar la classificació de la san silvestre de manresa?

    ResponElimina
  2. ENHORABONA, CADA DIA VAS A MES.
    PERO VES AMB COMPTE, AIXO NO PERDONA.
    FELICITATS. PARES

    ResponElimina
  3. Company de fatigues,
    Enhorabona per aquesta "combinada" de curses de Sant Silvestre. Jo vaig ser també a Avinyó però és clar, amb el teu temps, no et devia veure ni a la sortida ni a l'arribada.
    Molt bon temps tenint en compte el recorregut.
    Potser coincidim a l'ARCS de Súria.
    Records al Jaume (Mayor).

    Marathon man

    ResponElimina